Vecka 47
Meny för Restaurang Gärdet.
Med reservation för ändringar.
Måndag
Dagens rätt
Stekt strömmingsflundra med potatismos eller Dillkött på kyckling.
Dagens vegetariska
Rotsaksgryta med smak av dill.
Tisdag
Dagens rätt
Nattbakad nötstek med Bordelaisesås, potatisgratäng och rostad brysselkål.
Dagens vegetariska
Pad Thai-stekta nudlar med grönsaker, ägg, soja och lime.
Dagens extra
Fisk tacos-friterad torsk med syrad rödkål, rostad majssalsa och srirachamajonnäs.
Onsdag
Stängt
Torsdag
Dagens rätt
Wallenbergare med potatismos, smält smör, gröna ärtor och rårörda lingon.
Dagens vegetariska
Falafel med tzatziki, mixsallad och friterad potatis.
Dagens extra
Lasagne med kallrökt lax, bladspenat, ostsås och purjolök.
Fredag
À la carte-lunch. Boka bord på 0383-976 20
FÖRRÄTT
Fransk smördegspizza med sötpotatis, svamp och örter.
Skaldjurssoppa med örtbröd.
Minipaj med lufttorkad skinka & pesto.
Vilt på smörstekt toast med ädelost och päronchutney.
VARMRÄTT
Blomkålsschnitzel med svamprisotto och kaprissmör.
Torskrygg med rödvinssås, rotfrukter, ört och ostgratinerad potatis samt rostade mandelflarn.
Friterad kyckling med pommes frites och chipotlemajonnäs.
Biff Rydberg med dijoncréme.
DESSERT
Friterad äppelpaj med hemmagjord vaniljglass.
Choklad och espressopannacotta.
Passionsmousse med mandelkaka och blodapelsin.
Senast uppdaterad: